Welke sportkleding tijdens tennis dragen?

Welke sportkleding tijdens tennis dragen?

Deel deze blogpost

Tennissen doe je natuurlijk in tennis kleding. Je beweegt veel op de baan en hier heb je natuurlijk wel geschrikte tenniskleding voor nodig. Tennis wordt gezien als de sport waar je stijlvol op de baan staat. Je moet je ook comfortabel en goed in voelen. Een doorslaggevende factor is wel echt draagcomfort. Naast dat het goed moet zitten en comfortabel moet zijn wil je er natuurlijk ook een beetje goed uitzien. Daarvoor zijn wij om je te helpen!

Hier hebben we een lijstje gemaakt met de mooiste tenniskleding merken van 2022 voor sportkleding voor mannen en sportkleding voor dames.

1.      Sjeng Schalken

Dit merk komt van de tennisser Sjeng Schalken die in 1994 een start met zijn carrière maakte op professioneel niveau. Tijdens zijn carrière wou hij al heel graag een eigen sportkleding merk op richten en dat heeft hij gedaan. Zijn merk staat voor kwaliteit, comfort en design. Zijn sportkleding wordt heel goed ontvangen en verkoopt ook heel goed.

2.      Nike

Nike is bij de meeste van ons wel bekent. Nike is een groot merk met veel kleding en schoenen. Ze verkopen voornamelijk sportkleding waaronder tenniskleding. Hun court collectie draait helemaal om gedurfde kleuren waardoor je opvalt. Nike is natuurlijk een merk die je in de kast moet hebben als je een sporter bent. Dit een van het bekendste sport merk. Het is betaalbaar, comfortabel en design.

3.      Fred Perry

De echte tennissers onder ons kennen dit merk 100%. Fred Perry werd op zijn 19e wereldkampioen tafeltennis en stapte daarna over na tennis. Fred Perry stond bekent er om dat hij altijd goed gekleed op de tennis baan stond. Hij heeft daarom ook zijn eigen sportkleding lijn begonnen. Het merk Fred Perry staat bekent om het originele shirt in 1 kleur. De Fred Perry look is eenvoudig en stijlvol. Dus als je met Fred Perry op de baan staat sta je zeker heel stijlvol op de baan!

4.      Adidas

Dit merk kennen de meeste van ons ook wel. Adidas produceert elk kledingstuk dat je nodig hebt op de tennisbaan maar hun tennis schoenen zijn wel het populairst. De samenwerking van de Amerikaanse tennisser Stan Smith heeft er voor gezorgd dat Adidas heel veel sneakers heeft verkocht. Deze schoen werd niet alleen als tennis schoen meer gedragen maar ook als een alle dagelijkse schoen. Het is een witte schoen met de wel bekende Adidas strepen. De strepen zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze schoen verkoopt heel goed en is in de tennis wereld heel erg populair. In 2019 is hun tennis assortiment verder uitgebreid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis geen enkel nieuwtje meer

Ontdek meer

Do You Want To Boost Your Body?

Neem contact met ons op voor op maat gemaakte trainingsplannen en coachingstrajecten