Hulp bij afvallen

Deel deze blogpost

Gewichtsverlies is een proces dat tijd, inspanning en toewijding vergt. Het is niet iets dat van de ene op de andere dag kan worden bereikt. Toch zijn er een aantal eenvoudige dingen die je elke dag kunt doen om je reis naar gewichtsverlies gemakkelijker te maken. In dit blog lees je 5 handige tips die het makkelijker maken om af te vallen.

1. meer groente eten

Eet meer groenten en hele voedingsmiddelen, zoals fruit, peulvruchten, volkoren rijst en brood, vis en mager vlees. Mager vlees betekent dat het weinig vet bevat, dus kijk goed op het etiket voordat je je volgende pak kip of rundvlees koopt.

2. een voedingstracker gebruiken

Gebruik een voedingstracker om je calorieën te tellen. Er zijn veel apps die je helpen bij te houden wat je in de loop van de dag eet, zodat het gemakkelijker wordt om af te vallen. Als je elke dag tijd aan deze activiteiten besteedt, kunnen deze hulpmiddelen echt een verschil maken bij het afvallen!

3. dagelijks een halfuur wandelen

Wandel dagelijks een half uur. Je kunt gewoon elke dag een wandeling van 30 minuten maken, maar als je optimale resultaten wilt bereiken, is het raadzaam je training in twee sessies op te splitsen. Probeer ’s morgens voor het werk een sessie te doen en een andere na het avondeten!

4. vind een sport die bij je past

Zoek een sport die bij je past en doe er minstens een of twee keer per week aan mee. Sporten is niet alleen een uitstekende manier om calorieën te verbranden, maar helpt ook het stressniveau te verlagen. Stress is één van de dikmakers. Met sporten verbrand je dus niet alleen meer energie, maar je vermindert er ook nog eens de dikmaker stress mee. Win-win situatie dus!

5. ga aan de slag met personal trainer

Ga aan de slag met een personal trainer en begin te trainen in de sportschool. Een goede trainer zal je helpen je spiermassa te vergroten, wat je stofwisseling kan verhogen en afvallen gemakkelijker maakt! Als dit klinkt als iets dat je zou motiveren om meer gewicht te verliezen, dan kan het verstandig zijn contact op te nemen met een goede personal trainer. Deze zal je helpen een gezonde leefwijze te creëren en goed aan de slag te gaan met eerder genoemde tips.

Hopelijk hebben de tips uit dit blog je geholpen om aan de slag te gaan. We wensen je veel succes met de strijd tegen die kilo’s en zien je graag terug bij een van onze andere artikelen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis geen enkel nieuwtje meer

Ontdek meer

Uncategorized

De veelzijdigheid van een yogamat

Een is een onmisbaar accessoire voor elke yogi, maar wist je dat deze mat veel meer te bieden heeft dan alleen een comfortabele ondergrond tijdens

Do You Want To Boost Your Body?

Neem contact met ons op voor op maat gemaakte trainingsplannen en coachingstrajecten