Over ons

Het verhaal achter Better and stronger

Ons doel: persoonlijke ontwikkeling nog toegankelijker maken

Zelfontwikkeling is een van de meest belangrijke onderdelen in het leven. Wanneer je niet je maximale potentie benut zal je vaak een onvoldaan gevoel hebben. 

 ‘growth equals happiness’.

Om deze groei te realiseren is het niet alleen kennis vergaren niet genoeg.  De groei zit ‘m vooral in het toeppassen van de kennis die je in pacht hebt. 

Je kan bijvoorbeeld nog zoveel weten over voeding en training, maar als je het niet toepast en dagelijks alleen maar chips eet en tv kijkt, zal je hier niet de vruchten van plukken.

´Knowledge isn’t power, knowledge is potential power´ 

Dit geldt niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je werk, business en persoonlijke relaties. Vergaar kennis, pas het toe en geniet van de groei die je doormaakt en je zal een gelukkig en voldaan bestaan leiden. 

 

Wij geloven in

kennisdeling

Wat heb je aan alle kennis als je er met niemand over kan praten? Wij geloven in kennisdeling. Waarde geven en waarde ontvangen. Het leven is een ruilhandel en je krijgt wat je erin stopt. Wees dus niet bang om te veel te geven. 

Hard Werken En Actie Ondernemen

Wij geloven niet zo in de ‘get rich quick and easy methodes’. Hard werken en actie ondernemen past meer in ons straatje. Wil je grootste dingen bereiken, dan zal je er gewoon keihard en consistent mee aan de slag moeten gaan. 

een gezonde levensstijl

Je krijgt wat je erin stopt. Zorg jij slecht voor je lijf? Dan zorgt je lijf slecht voor jou. Wij vinden dan ook dat een training en goede voeding de basis moet zijn van elke leefstijl. 

Jou

Ook al denk je soms dat het niet zo is, je kunt een stuk meer dan dat je zelf denkt. Een goede mindset een basisvoorwaarde om succes te bereiken. Wij zullen je helpen bij het ontwikkelen van een zogeheten growth mindset.

meet our better and stronger team

het gezich achter better and stronger

Teamwork makes the dream work

Timothy Powell

Founder

Jennie Ryan

Art Director

Rod Mikey

SEO Specialist

samenwerken met better and stronger? Dat kan!

Samen beter en sterker worden. Daar gaan we voor!